Onbeperkt genieten bij

Restaurant UNO Fusion UTRECHT

Wordt het vandaag Aziatisch, Spaans of Italiaans?

Bij uno fusion kun je genieten van méér dan 130 gerechten uit diverse keukens. Hier kun je alles combineren naar hartenlust. Dat is waar onze menukaart uit bestaat. Kom je snel langs om te proeven?

7 dagen per week open

Of je nu op zondag in ons restaurant wilt genieten van een heerlijke lunch of op zaterdagavond van een diner: UNO Fusion is 7 dagen per week geopend.

Pick Your Menu Lunch

Ben je op zoek naar een leuk restaurant voor een lunch? Ook daarvoor ben je bij UNO Fusion aan het juiste adres. Je kan dan 3 heerlijke gerechten van de kaart voor een voordelige prijs!

Borrels & bites

Heb je zin in een lekker speciaalbiertje of een cocktail met wat lekkere hapjes? UNO Fusion is de ideale plek voor een gezellige borrel. En met twee verschillende barren kun je hier zeker goed een drankje doen.

Shared dining

Kleine gerechten, grote gezelligheid!

Het idee achter Shared Dining? Gezellig met elkaar aan tafel zitten en hapjes bestellen van een menukaart. En dan wel eentje met kleine gerechten die perfect zijn om met elkaar te delen. Het is een relatief nieuwe manier van uiteten gaan, die afwijkt van de traditionele a la carte methode. Bij Shared Dining staan –naast het lekkere eten –het samenzijn en de gesprekken centraal. Restaurant UNO Fusion is de belichaming van deze hippe manier van eten.
Oudegracht terras

Zin om een terrasje te pakken? je bent van harte welkom!

Bij restaurant UNO Fusion kun je niet alleen heerlijk binnen zitten, ook hebben wij een achter bij de gracht een ruim terras waar je met veel plezier kunt vertoeven. Zo geniet je van een hapje en een drankje aan het gezellige Oudegracht van Utrecht.
Feestje geven?

Geschikt voor grote groepen

Restaurant UNO Fusion biedt genoeg ruimte voor grote groepen die lekker sociaal met elkaar willen dineren. Uiterst geschikt voor vrienden groepen, verjaardagen, werkborrels en/of familie-uitjes. Kom maar eens gezellig met z’n allen proeven van onze bijzondere gerechten! Wacht dacht je van een overheerlijke Urumaki Pulled Pork of een mals stuk Black Angus Steak? Vooral die laatste is erg populair onder de sociaal ingestelde restaurantbezoekers! Kortom, als je eens lekker met elkaar van een culinaire ervaring wilt genieten in een ongedwongen sfeer –dan moet je bij UNO Fusion zijn!