Wij hanteren het concept ”shared dining”

Arrangementen

Wij houden ervan om eten te delen met onze vrienden, collega’s en familie.

Bij Restaurant UNO Fusion staat vieren voorop. Je verjaardag, je bruiloft, trouwdag of bijvoorbeeld de geboorte van een nieuw kindje. Je kunt natuurlijk ook vieren dat je al heel lang vrienden bent of gewoon dat het leuk is om je familie weer eens te zien. Wat de aanleiding ook is, ons sfeervolle restaurant is altijd exclusief voor jou en je gezelschap. Hierdoor is het mogelijk om heel flexibel om te gaan met de wensen die jij hebt om van jouw bijzondere gelegenheid een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Geslaagd (School)

Ben je recentelijk geslaagd? Dan eet je bij ons gratis en voor niets! Om gebruik te maken van deze actie hoef je alleen te zorgen dat je 8 betalende gasten én je diploma (mag ook cijferlijst zijn) bij je hebt (Niet geldig i.c.m. andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten.)

Bedrijfsborrel

Lekker borrelen met collega’s? Ook daarvoor is UNO Fusion de plek bij uitstek! Met onze uiteenlopende hapjes en speciaal geselecteerde drankjes hebben wij voor ieder wat wils.Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jarig

Kom je bij ons eten op je verjaardag? Dan eet jij vandaag helemaal gratis! Om gebruik te maken van deze actie hoef je alleen te zorgen dat je 8 betalende gasten én je legitimatiebewijs bij je hebt. (Niet geldig i.c.m. andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten.)

Afhaal / Takeaway

Geen tijd of zin om te koken? Bij ons kun je terecht voor een takeaway diner voor thuis of onderweg. Ons afhaal menu bevat een smakelijke selectie van de gerechten op de menukaart in het restaurant.

Trouwerij

Maak jullie speciale dag nóg specialer met een beetje hulp van Restaurant UNO Fusion. Laat het maar aan ons over om er een overheerlijke dag van te maken op een prachtige locatie. Neemcontact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Thuisbezorgd / Delivery

Moe van al dat feesten? Blijf maar lekker thuis, dan brengen wij het eten gewoon naar jou toe! Coming Soon.
Date night

Film & Diner

Restaurant UNO Fusion Utrecht heeft – in samenwerking met (Pathé Rembrandt) – het Filmdiner in het leven geroepen. Voor slechts € 38,50 ga je én heerlijk uit eten én naar de film. Het enige wat wij van jou verlangen is dat je bij je reservering bij UNO Fusion doorgeeft welke film je graag wilt zien. Wij regelen de rest.

Lunch + Try Out

Pick your Menu

Stel je eigen lunch menu samen voor maar 12,50! Je kan eindeloos combineren. Kies drie lunch gerechten vanuit de menukaart.

Voor groepen vanaf 10 personen kunt u gebruik maken van ons speciale groepsarrangement. Neem daarvoor contact met ons op.